BOLU / MERKEZ - Canip Baysal Ortaokulu

Nis

Kazanan öğrencilerimize kupa İl Milli Eğitim Müdürü Cemil SARICI tarafından takdim edildi. Okulda düzenlenen törenle Okul Müdürü Serkan ASLAN öğrencilere hediye vererek madalyalarını taktı.

Nis

Yapılan törenle başarılı öğrencilerimize Okul Müdürü Serkan ASLAN tarafından madalya verildi.

Nis

Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında okulumuzda resim derslerinde yapılan çalışmalar sergilendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Bakanlığımızın yürüttüğü ''İstiklal Marşı'' adlı çalışmasına kemanıyla eşlik eden öğrencimiz Elif Gök, Okul Müdürmüz Serkan ASLAN ve Müzik Öğretmenimiz Sevcan AK ile beraber İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı'yı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Sarıcı, öğretmen ve öğrencimizi tebrik ederek başarılar diledi.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızla ilgili Bakanlığımızın çalışmasına Müzik öğretmenimiz Sevcan AK rehberliğinde okulumuz 7/D öğrencisi Elif GÖK kemanıyla eşlik etti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi  yıllık  planına göre mart ayında okulumuzda "Mevlânâ Celalettin Rumi" ile ilgili pano hazırlanmış ve  Mevlana'nın yedi öğüdünü içeren anlat bakalım etkinliği de sınıflarımızda  yapılmıştır.

Kulami oyunu Bolu 1.liği

Pentago oyunu Bolu 4.lüğü

Okullar arası 3.lük

Başarılarını elde ettik. Müsabakalara katılan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Madalyaları takdim edildi.

Mrt

Kardeş Şehirler Projesi kapsamında okulumuz öğretmeni Feyza ÖZCAN rehberliğinde öğrencilerimizle beraber Saraybosna sunumu gerçekleştirildi. Sunumun ardından salondaki katılımcılara sorular soruldu ve doğru cevaplayanlar ödüllendirildi.

Şbt

Dilimiz Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda "Anlat Bakalım, Atasözü/Deyim Anlatma ile Atasözü/Deyim Resimleme" etkinlikleri yapılmıştır.

Şbt

8/B sınıfından Trambolin Jimnastik Türkiye 1.si olan ve Milli Takıma girmeye hak kazanan Ali Mert ÇAKIR ve 7/D sınıfından Tekvando (Karma) müsabakalarında Bolu geneli 2.lik alan Melisa KOCATAŞ'a madalyaları Okul Müdürü Serkan ASLAN tarafından takdim edildi.