BOLU / MERKEZ - Canip Baysal Ortaokulu

Şbt

Dilimiz Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda "Anlat Bakalım, Atasözü/Deyim Anlatma ile Atasözü/Deyim Resimleme" etkinlikleri yapılmıştır.

Şbt

8/B sınıfından Trambolin Jimnastik Türkiye 1.si olan ve Milli Takıma girmeye hak kazanan Ali Mert ÇAKIR ve 7/D sınıfından Tekvando (Karma) müsabakalarında Bolu geneli 2.lik alan Melisa KOCATAŞ'a madalyaları Okul Müdürü Serkan ASLAN tarafından takdim edildi.

Şbt

Öğrencilerimiz "Atatürk 1881-1919 (2.Film)" filmini izlediler.

Ock

Bakanlığımız tarafından yayınlanan dönem sonu etkinlikleri kapsamında tüm sınıflarımızda bilgi yarışmaları düzenledik.Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla yarıştı.

Ock

Bakanlığımız tarafından yayınlanan dönem sonu etkinlikleri kapsamında tüm sınıflarımızda sinema filmi gösterimleri gerçekleştirdik.Öğrencilerimizin çok mutlu olduğu sinema etkinliği büyük beğeni topladı.

Ara

Okulumuz ve Şehit Ozan Özen Ortaokulu tarafından'' Örnek İnsanlar Kitap Projesi'' kapsamında ''Fuat Sezgin'' temalı program İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi.Tarihimizde önemli bir yere sahip olan örnek insanların öğrencilerimiz tarafından fark ve idrak edilmesi, yeni nesle tanıtılması amacıyla düzenlenen programda öğrencilerimizin sunumları görsel unsurlarla da zenginleştirildi.Program, soru-cevap kısmı ile sona erdi.İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Cemil Sarıcı programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek öğrencilerimize başarılar diledi ve programdan sonra öğretmen ve öğrencilerimizi makamında kabul etti.

Eyl

Yer aldıkları birçok platformda okulumuzu temsil eden ve gururlandıran koro, keman ve piyano öğrencilerimize Okul Müdürümüz Serkan ASLAN tebrikleriyle birlikte başarı belgelerini  takdim etti.

Öğrencilerimizi ve Müzik Öğretmenimiz Sevcak AK'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuzda 27 Ekim tarihinde yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulumuz seçilmiştir.Aile Birliğimizin başkanlığına seçilen değerli velimiz Serpil YERLİKAYA ile yönetim ve denetim kurulumuzun değerli velilerine başarı dileklerimizi sunuyoruz.

Ekm

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimizin gösterdikleri başarı ile gururlandık.Sınavla öğrenci alan okullara yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve velilelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.Öğrencilerimizin kazandıkları okul türleri ile ilgili aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.